Драматично-кукленият театър Константин Величков“ в Пазарджик излезе с официално изявление във

...
Драматично-кукленият театър Константин Величков“ в Пазарджик излезе с официално изявление във
Коментари Харесай

Пазарджишкият театър с позиция: Сигнализирали сме много пъти за Писков

Драматично-кукленият спектакъл „ Константин Величков “ в Пазарджик излезе с публично изказване по отношение на договорните си връзки с управителя на дружествата„ СУИС ПРИМИУМ АКАУНТИНГ “ и „ СУИС ПРИМИУМ СИСТЕМС,  Петко Писков, апетитен като един от моторите на схемата с източването на театрите в Разград и Смолян.Това съобщи БНР.

В позицията се споделя, че пазарджишкият спектакъл е имал договорни връзки с Петко Писков в периода от 9-и юни 2022-а година до 6-и ноември 2023-а. По време на стартиран одит от звено към министерството на културата през октомври 2023-та година са установени догатки за голям брой нарушавания, граничещи с закононарушения от страна на Писков В този интервал Петко Писков абсолютно непозволено е отказал да върне на пазарджишкия спектакъл голям брой контракти и всевъзможен тип счетоводни документи, свързани с професионалната му активност.

През месец ноември, предходната година шефът на пазарджишкия спектакъл Григор Антонов е пуснал сигнал до тогавашния министър на културата Кръстю Кръстев и до пазарджишката прокуратура.

През месец юли, тази година по време на инспекция АДФИ шефът на пазарджишкия спектакъл Григор Антонов още веднъж е алармирал проверяващите за противоправните дейности на Петко Писков, се споделя още в публикуваната позиция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР